Alvarenga, N., Martins, J., Caeiro, J., Garcia, J., Pássaro, J., Coelho,
              L., Santos, M.T., Lampreia, C., Martins, A. and Dias, J. (2021)
              
‘Applying computational fluid dynamics in the development of smart
                ripening rooms for traditional cheeses’, 
Foods, 10(8),
              p. 1716. doi:
10.3390/foods10081716.
            
 
	    
              Carvalho, G., Santos, R., Fino, A., Ferreira, P., Rodrigues, F. M. and Dias, J.
	      (2020) 
‘Evolution during Three Ripening Stages of Évora Cheese',
	      
Foods, 9(9), 1140. doi:
10.3390/foods9091140.
            
 
            
              Dias, J.M., Lage, P., Alvarenga, N., Garcia, J., Borrega, J., Santos,
              M.T., Lampreia, C., Coelho, L., Pássaro, J., Martins, J., Caeiro, J.,
              Gonçalves, E.M. and Martins, A. (2020) 
‘Impact of environmental
                conditions on the ripening of queijo de Évora
                PDO cheese’, 
Journal of Food Science and
                Technology, 58(10), pp. 3942–3952. doi:
10.1007/s13197-020-04856-x.
            
 
            
              Dias, J., Alvarenga, N., Carvalho, M.J., Santos, T., Lampreia, C.,
              Horta, M., Martins, J., Caeiro, J., Pires, M.C., Garcia, J., Coelho, L.,
              Teixeira, N., Carvalho, G.P., Ferreira, P., Santos, R., Rodrigues, F.,
              Duarte, M.F. and Lidon, F. (2019) ‘Projecto CFD4CHEESE - aplicação
                da mecânica dos fluídos computacional na otimização das condições de
                cura de queijos tradicionais’, TecnoAlimentar, (19), pp.
              52–55.
            
            
              Ferreira, P., Teixeira, N., Dias, J.M., Pires, M.C., Carvalho, G.P.,
              Santos, R., Rodrigues, F.M., Martins, J.C., Caeiro, J., Alvarenga, N.,
              Garcia, J. and Coelho, L. (2021) 
‘Automated remote control of
                cheese ripening chambers’, in 
Handbook of research on
                reinventing economies and organizations following a global health
                crisis. 
IGI Global, pp. 442–460. doi:
10.4018/978-1-7998-6926-9.ch024.
            
 
            
              Lage, P., Alvarenga, N., Carvalho, M.J., Floro, A., Santos, T.,
              Lampreia, C., Silva, A., Russo, R., Valério, J., Geng, S., Martins, J.,
              Caeiro, J., Pássaro, J., Borrega, J., Garcia, J., Coelho, L., Martins,
              A.P., Gonçalves, E.M. and Dias, J. (2019) ‘Aplicação da mecânica
                dos fluidos no impacto das condições ambientais na cura de queijo
                serpa’, TecnoAlimentar, (20), pp. 22–25.
            
            
              Teixeira, N., Pires, M.C., Ferreira, P., Carvalho, G.P., Santos, R.,
              Rodrigues, F.M., Dias, J., Martins, J.C. and Caeiro, J.J. (2020)
              
‘The economic impact of a new type of ripening chamber in
                traditional cheese manufacturing’, 
Sustainability,
              12(16), p. 6682. doi:
10.3390/su12166682.